Persbericht

Van 20 tot en met 24 mei 2009 wordt tijdens de dagen rond Hemelvaart de 32e Kirchentag in Bremen gehouden. Naar verwachting komen meer dan 100.000 mensen naar de oude Hanze stad Bremen voor dit ‘grote feest van geloof en leven’.
Het thema voor deze Kirchentag is: ‘Mens, waar ben je?’ Het programma draait rond drie centrale accenten:

In vieringen, lezingen, bijbelstudies, forumgesprekken en culturele vormen, zoals theater, cabaret, muziek en dans wordt het thema opengevouwen. Op de ‘Markt der Möglichkeiten’ presenteren ruim 700 groepen zich uit Duitsland en ook uit Nederland.

Het jaar 2009 is een bijzonder jaar, want:

Redenen genoeg om die herinneringen te verbinden met moedige vragen naar vrijheid en verantwoordelijkheid voor de toekomst.

De Kirchentag nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit feest van geloof en leven. Een informatie en opgave folder kunt u aanvragen bij de Nederlandse contactpersoon Corry Nicolay ( corrynicolay@hetnet.nl)
Kosten deelname: per persoon 89 euro, onder voorwaarden 49 Euro en voor families 138 Euro. Dit is inclusief de documentatie en openbaar vervoer in Bremen. Ook weekenddeelname is interessant. Huisvesting kan ook bij privé-personen.

Zie voor informatie: www.kirchentag.nl

MOGELIJKE KORTING TREINREIS

Heeft u hiervoor belangstelling?
Mail of stuur mij dan de volgende gegevens:

Ik verzamel de gegevens voor dhr de Kruijff waarna hij uitzoekt wat de mogelijkheden zijn. U kunt dit aan mij doorgeven tot uiterlijk 15 februari 2009.

Opsturen of mailen naar:
Corry Nicolay
Leeuwarderstraatweg 220
8469 AC Nieuwebrug
Tel: 0513 632973
E-Mail: corrynicolay@hetnet.nl
Nederlands contactpersoon namens de PKN en lid van de Internationale Commissie van de Kirchentag.