Enige uitleg .... Links
De afgelopen jaren heeft Corry meegewerkt aan een Radio- of televisieprogramma of een activiteit van verschillende omroepen. Ook is zij actief in enkele Nepal-projecten en lid van de Internationale Comissie van de Duitse Kirchentag.
Bovendien is het Interreligieus Vieren in Friesland genomineert door het overheidsproject 'Campagne &', met 1000 goede voorbeelden voor het intercultureel samenleven.

Kleurrijk Fryslan

Zie ook:
Gemeenschappelijke verklaring van religieuze en levensbeschouwelijke gemeenschappen in Nederland

www.reliflex.nl

NCRV: Geloven

NCRV-TV, het programma 'Zoekt en gij zult vinden', seizoen 2005-2006. Corry werkte hier als PKN dominee aan mee.

NCRV: Schepper & Co

NCRN-TV, Corry was als PKN_dominee samen met Kolonel Leger des Heils Ina Voorham,
gast bij het Paasprogramma van 'Schepper&Co'van Jacobine Geel, op 17 april 2006.
Zij spraken over het Paasfeest en de opvang van vluchtelingen in Nederland.

www.kirchentag.de

Als Nederlands Contactpersoon voor de Duitse Kirchentag opgenomen op de Kirchentag-Website, onder 'Ständiger internationaler Ausschuss'.

Club van 100 (profiel Corry Nicolay)

Deze club is voor mensen die echt iets over hebben voor elkaar. Heb je een probleem en kom je er alleen niet uit of kun je zelf iemand helpen, stop met klagen en schrijf je in. Want vraag en aanbod vinden elkaar op clubvan100.nl. We hopen dat je vindt wat je zoekt! >>

Stichting Studenten en Musahar Project Nepal (SMPN)

Corry is voorzitter van deze beide stichtingen. Stichting Musahar Project Nepal biedt hulp aan twee arme dorpen in Nepal.
Stichting studenten project Nepal sponsort o.a. studenten, waardoor ze een betere kans krijgen op werk >>

www.en.nl

Wij zijn genomineerd als één van de goede voorbeelden voor de &-campagne! & staat voor interactie en voor meerwaarde: van samenwerking tussen culturen wordt iedereen beter. & is een initiatief van verschillende mensen en organisaties zoals SBS, de KNVB, Dirk van den Broek, Colorfull Magazine en het ROC van Amsterdam.
Soms botst het tussen mensen uit verschillende culturen. Maar het is vooral belangrijk dat we veel van elkaar leren. Daarom is de &-campagne op zoek naar 1001 goede voorbeelden van integratie. Meer hierover kun je lezen op www.en.nl

skarsterlannieuws.nl

De mens achter: Corry Nicolay